INSPIRUJEME. VZDĚLÁVÁME. BAVÍME.

VYDÁVÁME GASTRONOMICKÝ ČTVRTLETNÍK V LUXUSNÍM DESIGNOVÉM  PROVEDENÍ. PRO MILOVNÍKY GASTRONOMIE Z OBOU STRAN BARU.

Aktuální číslo – BARLIFE 99 
 

Nová pestrobarevná obálka vyrobená složitou technologií, nové rubriky, exkluzivnější formát čtvrtletníku a nově více než 100 stran. 

POŘÁDÁME JEDINEČNÉ GASTRONOMICKÉ FESTIVALY. PRO NADŠENCE I PROFESIONÁLY.

ČESKOU GASTRONOMII VZDĚLÁVÁME, BAVÍME A INSPIRUJEME. UŽ 16 LET.

Martin Žufánek
Lihovar Žufánek

Barlife je pro mě taková gastro encyklopedie, která vychází na pokračování. Každé číslo je unikátní a každý ročník do vás dostane informace, jaké nezískáte nikde jinde.

Adam Matuška
pivovar Matuška & Dva kohouti

Na Barlife mě baví, že si každý přijde na své. Vždy ale v nejvyšší kvalitě. Ať už se jedná o pálenky, víno, pivo, barovou kulturu a mnoho dalšího.

Jan Braniš
Bugsy's bar & Špejle

Nový Barlife se moc povedl. A to říkám jako člověk, který má doma všechny díly hned od prvního! Gratuluju moc, skvělý!

Vítězslav Cirok
L'Fleur

Barlife je jeden z mála tištěných časopisů, které čtu už od prvního vydání. Pokaždé se těším na nové číslo, které mi přinese nové informace ze všech odvětví našeho oboru. Poslední číslo bylo obzvlášť vydařené! Jak po grafické stránce, tak i obsahově.

Roman Vaněk
Pražský kulinářský institut

Lidová moudrost říká: „Je veliký rozdíl stát za barem a před barem.” S veškerou úctou smekám před profesionály, kteří vytvořili tento nadčasový informačně-designový skvost. Precizně zpracovaná publikace, která nenuceně a s lehkostí propojuje oba světy. Svět „za barem” s tím „před barem.” To je pro mně bez nadsázky nový Barlife!

CHCETE OCHUTNAT? PUSŤTE SE DO NAŠEHO BLOGU.

ČLÁNKY

Maré: V hlubinách oceánu

Maré: V hlubinách oceánu

Přestože ji od moře dělí 700 kilometrů, představuje thajská restaurace Maré čistou ukázku globalizovaného nautického stylu. Moře či oceán jsou zde všudypřítomné. A z hlubin oceánu jsou také ty nejčerstvější suroviny jejichž stopu najdete nejenom v kuchyni, ale i v návrhu celého interiéru.

Astronauti doporučují microgreens

Astronauti doporučují microgreens

Microgreens, výhonky zeleniny sklízené těsně po rozvinutí listenů, se poprvé objevily v San Francisku v 80. letech 20. století. Během následujícího desetiletí se rozšířily z Kalifornie do celých Spojených států amerických a dál za hranice, za oceán. Díky tomu, že microgreens představují skutečnou nálož vitaminů a dalších tělu prospěšných látek, se tato drobná zelenina podívá i do vesmíru.

Koktejly: Jarní Tání

Koktejly: Jarní Tání

Chmurná zima se sebou nese odlišné chutě a potřeby. Vyhledáváme teplo domova a drinky, které zahřejí na těle i na duši. S novým rokem a novou sezónou přichází i nová vlna energie, kterou každý z těchto barmanů vložil do své receptury. Jaké drinky tak přineslo letošní jarní tání a co barmany inspirovalo v tvorbě, najdete na následujících stranách jarního inspiromatu.