INSPIRUJEME. VZDĚLÁVÁME. BAVÍME.

VYDÁVÁME GASTRONOMICKÝ ČTVRTLETNÍK V LUXUSNÍM DESIGNOVÉM  PROVEDENÍ. PRO MILOVNÍKY GASTRONOMIE Z OBOU STRAN BARU.

Aktuální číslo – BARLIFE 99 
 

Nová pestrobarevná obálka vyrobená složitou technologií, nové rubriky, exkluzivnější formát čtvrtletníku a nově více než 100 stran. 

POŘÁDÁME JEDINEČNÉ GASTRONOMICKÉ FESTIVALY. PRO NADŠENCE I PROFESIONÁLY.

ČESKOU GASTRONOMII VZDĚLÁVÁME, BAVÍME A INSPIRUJEME. UŽ 16 LET.

Martin Žufánek
Lihovar Žufánek

Barlife je pro mě taková gastro encyklopedie, která vychází na pokračování. Každé číslo je unikátní a každý ročník do vás dostane informace, jaké nezískáte nikde jinde.

Adam Matuška
pivovar Matuška & Dva kohouti

Na Barlife mě baví, že si každý přijde na své. Vždy ale v nejvyšší kvalitě. Ať už se jedná o pálenky, víno, pivo, barovou kulturu a mnoho dalšího.

Jan Braniš
Bugsy's bar & Špejle

Nový Barlife se moc povedl. A to říkám jako člověk, který má doma všechny díly hned od prvního! Gratuluju moc, skvělý!

Vítězslav Cirok
L'Fleur

Barlife je jeden z mála tištěných časopisů, které čtu už od prvního vydání. Pokaždé se těším na nové číslo, které mi přinese nové informace ze všech odvětví našeho oboru. Poslední číslo bylo obzvlášť vydařené! Jak po grafické stránce, tak i obsahově.

Roman Vaněk
Pražský kulinářský institut

Lidová moudrost říká: „Je veliký rozdíl stát za barem a před barem.” S veškerou úctou smekám před profesionály, kteří vytvořili tento nadčasový informačně-designový skvost. Precizně zpracovaná publikace, která nenuceně a s lehkostí propojuje oba světy. Svět „za barem” s tím „před barem.” To je pro mně bez nadsázky nový Barlife!

CHCETE OCHUTNAT? PUSŤTE SE DO NAŠEHO BLOGU.

ČLÁNKY

Jamajský “funk” aneb v čem tkví výjimečnost místního rumu

Jamajský “funk” aneb v čem tkví výjimečnost místního rumu

Rum tu má silnou tradici a místními je brán jako národní nápoj, který se používá jako všelék. Zdejší rum je však více specifický než by si jeden pomyslel. Svůj podíl na tom má nejen historický vývoj, ale i přírodní podmínky a státní regulace.

Ikona prohibičního podsvětí

Ikona prohibičního podsvětí

Útulný podnik s otevřenou střechou, spletitými prostory a neobyčejnou atmosférou navazující na zásadní okamžiky australské historie. To je Tilly May's.

Dejte šanci agricole rhumu

Dejte šanci agricole rhumu

Klasická cesta českého rumového fanouška začíná pitím rumů s Colou, na řadu přijdou rumy z Jižní a Střední Ameriky. Následně se vydává za nedoslazovanými rumy z Barbadosu nebo Jamajky. Poměrně na okraji zájmu typického konzumenta, však zůstávají agricole rhumy z francouzských ostrovů Martinique a Guadeloupe.