INSPIRUJEME. VZDĚLÁVÁME. BAVÍME.

VYDÁVÁME GASTRONOMICKÝ ČTVRTLETNÍK V LUXUSNÍM DESIGNOVÉM  PROVEDENÍ. PRO MILOVNÍKY GASTRONOMIE Z OBOU STRAN BARU.

Aktuální číslo – BARLIFE 99 
 

Nová pestrobarevná obálka vyrobená složitou technologií, nové rubriky, exkluzivnější formát čtvrtletníku a nově více než 100 stran. 

POŘÁDÁME JEDINEČNÉ GASTRONOMICKÉ FESTIVALY. PRO NADŠENCE I PROFESIONÁLY.

ČESKOU GASTRONOMII VZDĚLÁVÁME, BAVÍME A INSPIRUJEME. UŽ 16 LET.

Martin Žufánek
Lihovar Žufánek

Barlife je pro mě taková gastro encyklopedie, která vychází na pokračování. Každé číslo je unikátní a každý ročník do vás dostane informace, jaké nezískáte nikde jinde.

Adam Matuška
pivovar Matuška & Dva kohouti

Na Barlife mě baví, že si každý přijde na své. Vždy ale v nejvyšší kvalitě. Ať už se jedná o pálenky, víno, pivo, barovou kulturu a mnoho dalšího.

Jan Braniš
Bugsy's bar & Špejle

Nový Barlife se moc povedl. A to říkám jako člověk, který má doma všechny díly hned od prvního! Gratuluju moc, skvělý!

Vítězslav Cirok
L'Fleur

Barlife je jeden z mála tištěných časopisů, které čtu už od prvního vydání. Pokaždé se těším na nové číslo, které mi přinese nové informace ze všech odvětví našeho oboru. Poslední číslo bylo obzvlášť vydařené! Jak po grafické stránce, tak i obsahově.

Roman Vaněk
Pražský kulinářský institut

Lidová moudrost říká: „Je veliký rozdíl stát za barem a před barem.” S veškerou úctou smekám před profesionály, kteří vytvořili tento nadčasový informačně-designový skvost. Precizně zpracovaná publikace, která nenuceně a s lehkostí propojuje oba světy. Svět „za barem” s tím „před barem.” To je pro mně bez nadsázky nový Barlife!

CHCETE OCHUTNAT? PUSŤTE SE DO NAŠEHO BLOGU.

ČLÁNKY

Moruše - (Ne)známá bobule

Moruše - (Ne)známá bobule

O moruši, respektive o stromu morušovníku, se vědělo už dávno před naším letopočtem. První zmínky se pojí se starou Čínou, odkud tato rostlina pochází.

Ztracený na malinách - Clover Club

Ztracený na malinách - Clover Club

Růžový, ovocný, sametově jemný, a přesto dostatečně silný. Přesně tak by nejspíš měl vypadat drink pro moderní ženu, pokud bychom to posuzovali podle běžných stereotypů. Ve skutečnosti ovšem tento koktejl na počátku 20. století představoval oblíbený nápoj gentlemanů...

V designu se meze nekladou

V designu se meze nekladou

Design je obor zaměřený na řešení různorodých problémů. Designér by proto měl být renesanční člověk s mnoha zájmy a především dovednostmi a nikoliv úzce vyprofilovaný specialista. Průmyslová designérka Adéla Bačová o tom ví své, a proto upravila koncepci své práce tak, aby neomezovala jejího tvůrčího ducha.