Vychází jubilejní Barlife 100

Martin Kraut

Není to tak dávno, kdy Barlife oslavil své patnácté narozeniny, a už slavíme další významné jubileum. Právě vychází 100. číslo našeho magazínu určeného všem milovníkům dobrého jídla a pití.
 

V roce 2004, kdy vyšlo první číslo, nebyl na trhu žádný podobně pojatý magazín se zaměřením na gastronomii. Naším cílem vždy bylo čtenáře vzdělávat, bavit a inspirovat. Vytvořit nadčasový a ikonický magazín, který si čtenáři založí do knihovny a budou se k němu pravidelně vracet. Téměř dvě desítky let naší existence a více než 10 000 stran ve sto vydáních magazínu nám dokazuje, že se nám to daří. Česká i světová gastronomie se za tu dobu hodně změnila a také my se neustále vyvíjíme. Náš cíl však zůstává stejný – každou stranou magazínu vás chceme bavit, inspirovat a předávat nové informace.

Co vás tedy ve stém čísle čeká?

Více než 100 stran toho nejlepšího z gastronomie. Například koktejlová inspirace na vánoční drinky od barmanů z podniků Kro Kitchen, Repete, Bhar a The Scarfes. Také jsme otestovali piva stylu Imperial Stout, která jsou typická pro zimní období. Dále se dozvíte, jak vznikl koktejl Hot Toddy nebo jak chutná tamarillo. Společně se podíváme na skok do Mexika a představíme si nejlepší místní podniky. Chybět nebude ani oblíbený foodpairing, kterého se pro toto vydání ujal Marek Raditsch z Kampa Group a Jiří Pácalt z baru Tretter’s. A nakonec si zavěštíme z vinných kalů a odhalíme, jaké budou vinné trendy v následujících letech. To vše a mnohem více v nejnovějším vydání Barlife magazínu.

Přeji inspirativní čtení.
Martin Kraut, vydavatel BARLIFE