Suchej únor nemusí být až tak suchý!

Komerční sdělení

Ach únor, měsíc, který mnoho lidí naplňuje chmury. Vánoční světla zhasla, rána jsou stále temná a ve vzduchu kouše mráz. A do toho se ti největší odvážlivci, hrdinové, zřeknou alkoholu! Vyzkouší, jaké je to být bez něj!
 

Letos v únoru ale může být všechno jinak! Můžete se připojit k výzvě „Suchej únor“, ale stále si vychutnávat své oblíbené drinky! Opravdu? Ano, je to jednoduché.  Co vyzkoušet VASSA ZERO SPIRIT? Je to první český destilát s 0 % alkoholu. Je ideální nealkoholickou destilovanou alternativou ke klasickému alkoholu.

VASSA ZERO SPIRIT je první nealkoholický destilát vyrobený v České republice podle staročeského receptu. Nápoje namíchané s touto jedinečnou originální alternativou alkoholických drinků můžete pít kdykoliv a kdekoliv, navíc s čistou hlavou. To nahrává i dnešní moderní době, ve které je stále více trendy bavit se, popíjet a přitom nebýt omámen alkoholem. Nealkoholické destiláty jsou ideální nealkoholickou alternativou k tradičním alkoholovým kategoriím. 

Nealkoholický destilát VASSA ZERO SPIRIT má několik variant. Všechny jsou ručně destilované podle originálního staročeského receptu a obsahují do 0,5 % alkoholu (nápoj obsahující do 0,5 % alkoholu je stále považován za nealkoholický) jako pozůstatek destilace a přírodní aroma, které dokreslí pravou chuť destilátu.

Vychutnejte si „Suchej únor“ s lahodnými a přitom nealkoholickými drinky
 

VASSA ZEROVODKA se destiluje podle originálního staročeského receptu, a to klasickým způsobem s obsahem exotických bylin a koření ze Středního východu. Výsledkem je prémiová nealkoholická alternativa s originální chutí, stejným aroma a vlastnostmi tradiční vodky.

  • Tip na drink: VASSA ZEROVODKA je ideální jako základ pro nealko koktejly a longdrinky. Například jen s půlkou limetky a originál Gingersoda namícháte skvělý VASSA Mule. Nebo legendární VASSA Cosmopolitan koktejl s čerstvou limetkovou šťávou, brusinkovým džusem a plátkem limetky.

VASSA ZERORUM je destilován a míchán k dokonalosti podle originálního staročeského receptu a nabízí stejné aroma a hloubku chuti bez alkoholu, kterou znáte z tradičního tmavého rumu. Je to nealkoholická alternativa pro všechny vaše oblíbené nápoje na bázi rumu. Výsledkem je prémiová nealkoholická alternativa s originální chutí, stejným aroma a vlastnostmi tradičního tmavého rumu.

  • Tip na drink: VASSA ZERORUM je ideální jako základ pro nealko koktejly a longdrinky. Například klasický nealko CUBA LIBRE s kolou a plátkem limetky nebo citrónu. Nebo VASSA Dark Mojito koktejl s originál Mojitosoda, lístkem máty a plátkem limetky.

VASSA ZEROGIN je vynikající nealkoholická alternativa k tradičnímu londýnskému suchému ginu. Destilujeme ho podle originálního staročeského receptu, který obsahuje tradiční bylinky jako jalovec, koriandr a citrusovou kůru. Vůni jsme pečlivě extrahovali, abychom vytvořili známé aroma, které dobře znáte z tradičního ginu. Výsledkem je prémiová nealkoholická alternativa s originální chutí, stejným aroma a vlastnostmi tradičního ginu.

  • Tip na drink: VASSA ZEROGIN je ideální jako základ pro nealkoholické koktejly a longdrinky. Například klasický nealko GIN/TONIC s plátkem limetky nebo citrónu nebo skvělý VASSA Negroni s italským CrodinoRosso, brusinkovým džusem a plátkem pomeranče.

Jak vidíte „Suchej únor“ nemusí být až tak suchý! Vyzkoušejte první český nealkoholický destilát s 0 % alkoholu a vychutnejte si vaše oblíbené drinky i v únoru!

Přesvědčíte se, že si můžete vychutnat drinky s 0 % alkoholu a přitom zažít 100 % zábavy. Pro inspiraci a nákup jděte na www.vassaspirit.com.