Články

  • Steakárna na nádraží

    Milovníci staré dobré Anglie mají v oblibě také typické anglické hospody a restaurace. Lze takovou atmosféru přenést i do nového prostoru, který je ale zasazen mezi původní stěny nádraží z 19. století zapsaného v seznamu UNESCO?

    Přečíst
  • Výběrová káva z pohledu pražíren

    Co je výběrová káva? Otázka je složitá, existují však tři základní kritéria, po jejichž dodržení je možné kávu takto nazývat. Jsou to produkce, zpracování a příprava kávy. Vzájemně na sebe navazují, je proto nutné se zabývat každým z nich zvlášť.

    Přečíst
  • Židle, které nestárnou

    Přinášíme inspiraci pro gastronomické podniky v podobě toho nejlepšího ze světa designu.

    Přečíst

BARLIFE MAGAZINE

Jsme malý tým, který díky vášni k nápojům a dlouholetým odborným zkušenostem v nápojové gastronomii již od roku 2004 vytváří krásný designový magazín Barlife. Snažíme se, aby v něm nápojoví nadšenci, majitelé, provozní, barmani, baristé či sommelieři pokaždé našli ty nejlepší inspirace, které efektivně pozvednou jejich byznys.

PŘEDPLATNÉ

Chcete mít Barlife mezi prvními? Objednejte si tištěnou nebo elektronickou verzi.

INZERCE

Máte zájem inzerovat v magazínu Barlife a chcete se dozvědět víc?

KONTAKT

Nenašli jste, co jste potřebovali? Ozvěte se nám!