Články

  • Přírodní oáza v džungli velkoměsta

    Nesycená NOA Relaxation propojuje moderně pojatý drink s přírodními recepturami. Základ čaje a meduňky doplňují tři různé kombinace, přičemž každá z nich má působit uklidňujícím a následně koncentraci povzbuzujícím způsobem na jinou část mozku.

    Přečíst
  • Výběrová káva z pohledu producenta

    Co je výběrová káva? Otázka je složitá, existují však tři základní kritéria, po jejichž dodržení je možné kávu takto nazývat. Jsou to produkce, zpracování a příprava kávy. Vzájemně na sebe navazují, je proto nutné se zabývat každým z nich zvlášť. V první části této trilogie jsme se věnovali producentům. Problémem u pěstitelů je, že malé farmáře, kteří po generace pěstují kávu stejným a „osvědčeným“ způsobem, je těžké přesvědčit, aby proces pěstování změnili.

    Přečíst
  • Z nuly na sto

    Málokomu se poštěstí ujít za rok tak dlouhou cestu, jako se to povedlo Adriánu Michalčíkovi. Ač se mixologii věnuje relativně krátkou dobu a absolvoval pouhé tři barmanské soutěže, přesto na tomto poli již dosáhl velkého úspěchu. Co se za ním skrývá, jsme se zeptali přímo Adriána, který je živoucím důkazem toho, že nic není nemožné a že léta zkušeností lze dohnat tvrdou prací.

    Přečíst

BARLIFE MAGAZINE

Jsme malý tým, který díky vášni k nápojům a dlouholetým odborným zkušenostem v nápojové gastronomii již od roku 2004 vytváří krásný designový magazín Barlife. Snažíme se, aby v něm nápojoví nadšenci, majitelé, provozní, barmani, baristé či sommelieři pokaždé našli ty nejlepší inspirace, které efektivně pozvednou jejich byznys.

PŘEDPLATNÉ

Chcete mít Barlife mezi prvními? Objednejte si tištěnou nebo elektronickou verzi.

INZERCE

Máte zájem inzerovat v magazínu Barlife a chcete se dozvědět víc?

KONTAKT

Nenašli jste, co jste potřebovali? Ozvěte se nám!