Články

  • Minimalismus, nebo expresionismus?

    Účelem ozdob je především dobře vypadat a vylepšit vzhled koktejlu. V poslední době se začaly jako ozdoba objevovat snacky, které koktejl doplní i chuťově. Na druhou stranu jsou barmani, kteří nedají dopustit na jednoduchost v podobě citrusů.

    Přečíst
  • Pivo a jeho rozmanitost

    Rodinný minipivovar Matuška byl založen v roce 2009. Na pozici sládka záhy nastoupil syn zakladatele Adam, který se v roce 2010 stal nejmladším členem degustační komise na Great American Beer Festivalu. Přes svůj nízký věk tak má k tématu piva v Česku již mnoho co říci.

    Přečíst
  • Výběrová káva z pohledu baristy

    Co je výběrová káva? Otázka je složitá, existují však tři základní kritéria, po jejichž dodržení je možné kávu takto nazývat. Jsou to produkce, zpracování a příprava kávy. Vzájemně na sebe navazují, proto jsme se zabývali každým z nich zvlášť, tentokrát přípravou.

    Přečíst

BARLIFE MAGAZINE

Jsme malý tým, který díky vášni k nápojům a dlouholetým odborným zkušenostem v nápojové gastronomii již od roku 2004 vytváří krásný designový magazín Barlife. Snažíme se, aby v něm nápojoví nadšenci, majitelé, provozní, barmani, baristé či sommelieři pokaždé našli ty nejlepší inspirace, které efektivně pozvednou jejich byznys.

PŘEDPLATNÉ

Chcete mít Barlife mezi prvními? Objednejte si tištěnou nebo elektronickou verzi.

INZERCE

Máte zájem inzerovat v magazínu Barlife a chcete se dozvědět víc?

KONTAKT

Nenašli jste, co jste potřebovali? Ozvěte se nám!